Page 1035 - Całość pdf + okładka
P. 1035

5
gotowanie i prezentacja potraw na przyjęcie „Jem zdrowo i kolorowo!“ lub
 kolor ma moja dieta i dlaczego?“ – biologia.

6
gotowanie i prezentacja potraw na przyjęcie „Jem zdrowo i kolorowo!“ lub

 kolor ma moja dieta i dlaczego?“ (zwrócenie uwagi na stosowanie różnych
z ich analizą za i przeciw, negatywne działanie diet na organizm człowieka
żnym wieku) – biologia.

7
anizowanie miejsca pracy do przyrządzania potraw - biologia.

8
porządkowanie stref roślinnych i glebowych do stref klimatycznych – praca
pą - geografia.

9
onywanie pomiarów temperatury i wilgotności powietrza oraz pomiaru
owości gleby za pomocą Interfejsu Cobra 4 Moduł Pogoda – geografia.

10

naczanie wskazanej wielkości ze wzoru –matematyka.

11
czanie pól ścian pomieszczeń i zamienianie jednostek pola – matematyka.

12
czanie objętość graniastosłupa w kontekście praktycznym - matematyka.
13
ymywanie mydła sodowego z tłuszczu i wodorotlenku sodu - chemia.

14
 est odczyn wodnego roztworu mydła? – chemia.
   1030   1031   1032   1033   1034   1035   1036   1037   1038   1039   1040