Page 1035 - Całość pdf + okładka
P. 1035
5
gotowanie i prezentacja potraw na przyjęcie „Jem zdrowo i kolorowo!“ lub
kolor ma moja dieta i dlaczego?“ – biologia.
6
gotowanie i prezentacja potraw na przyjęcie „Jem zdrowo i kolorowo!“ lub
kolor ma moja dieta i dlaczego?“ (zwrócenie uwagi na stosowanie różnych
z ich analizą za i przeciw, negatywne działanie diet na organizm człowieka
żnym wieku) – biologia.
7
anizowanie miejsca pracy do przyrządzania potraw - biologia.
8
porządkowanie stref roślinnych i glebowych do stref klimatycznych – praca
pą - geografia.
9
onywanie pomiarów temperatury i wilgotności powietrza oraz pomiaru
owości gleby za pomocą Interfejsu Cobra 4 Moduł Pogoda – geografia.
10
naczanie wskazanej wielkości ze wzoru –matematyka.
11
czanie pól ścian pomieszczeń i zamienianie jednostek pola – matematyka.
12
czanie objętość graniastosłupa w kontekście praktycznym - matematyka.
13
ymywanie mydła sodowego z tłuszczu i wodorotlenku sodu - chemia.
14
est odczyn wodnego roztworu mydła? – chemia.